تحولات منطقه

چند ترفند عملی برای روزه داری ایمن و بدون خستگی در ماه رمضان که نباید از آن غافل شد.

چند ترفند عملی برای روزه داری ایمن و بدون خستگی در ماه رمضان
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین: در طول ماه مبارک رمضان، بسیاری از مسلمانان در سراسر جهان به دنبال برقراری ارتباط عمیق‌تر با دین، تأنی در نماز، تعهد به امور خیریه و داشتن اراده قوی هنگام روزه داری هستند.

این ماه غالباً با انرژی بسیار خوبی آغاز می‌شود و ممکن است پزشکان اهداف معنوی بسیاری را برای آن برشمارند. در این گزارش چند نکته و ترفند عملی برای روزه داری ایمن و بدون خستگی در ماه رمضان آورده شده است:

حتما سحری بخورید

در ماه رمضان فقط دو فرصت برای غذا خوردن وجود دارد، قبل از طلوع آفتاب (سحر) و بعد از غروب آفتاب عصر (افطار).

پزشکان توصیه می‌کنند وعده غذایی سحر که باعث فراهم کردن انرژی لازم در طول روز می شود را از دست ندهید؛ همچنین توصیه می‌کنند در این وعده غذایی، غلات کامل را همراه با چربی‌ها و پروتئین‌های سالم و همچنین میوه‌ها و سبزیجات مصرف کنید.

آب کافی بنوشید

نوشیدن آب بسیار مهم است و فواید زیادی برای سلامتی دارد؛ عدم نوشیدن آب کافی منجر به بدخلقی و افزایش خستگی می‌شود و این می‌تواند بر سطح انرژی و حافظه تأثیر بگذارد.

در ماه رمضان باید از غروب آفتاب تا طلوع آفتاب مرتباً آب بنوشید و همچنین باید به نوع غذایی که می‌خورید، توجه داشته باشید. در حالی که شیرینی در ماه رمضان می‌تواند بسیار وسوسه انگیز باشد، اما سعی کنید به جای آن غذاهایی را انتخاب کنید که سرشار از آب باشند.

چند ترفند عملی برای روزه داری ایمن و بدون خستگی در ماه رمضان

از مصرف غذاهای سنگین و چرب پرهیز کنید

پزشکان توصیه می‌کنند که از خوردن غذاهای سنگین و پر از چربی برای صبحانه خودداری کنید، زیرا بعد از یک روز کامل نخوردن و احساس گرسنگی، خوردن آن غذاها خوب نیست و به نوبه خود منجر به خستگی صبح و افزایش وزن در بدن می‌شود؛ بنابراین متخصصان خوردن خرما هنگام افطار را توصیه می‌کنند. مقداری میوه و مقداری آب بنوشید و بعد از اقامه نماز عشا می‌توانید یک وعده غذایی سالم متشکل از یک بشقاب سالاد، با مقدار مناسب کربوهیدرات تصفیه شده و پروتین مصرف کنید.

روزه داری متناوب پس از ماه رمضان

بعد از پایان ماه رمضان، از سر گرفتن عادات غذایی طبیعی ممکن است دشوار باشد، ممکن است بدن شما عادت کند که در طول روز برای مدت طولانی غذا نخورد و عصرها یک وعده غذایی سنگین بخورد.

اگر پس از ماه رمضان در چنین شرایطی قرار گرفتید، پزشکان توصیه می‌کنند روزه داری متناوب داشته باشید و مطمئن شوید که در طول روز آب می‌نوشید.

مببع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha